Érdekes videókártya webáruház akció cikk

videokártya webáruház akció - online marketing

videokártya webáruház akció - online marketing

Jó szilárd e-mail marketing megoldás, amit bárki el tud sajátítani.

2021. október 28. - Kyocera Nyomtatók Global Union

Jó szilárd e-mail marketing megoldás, amit bárki el tud sajátítani.

 

 

Grafikát is tartalmaz, vagy csak szöveget küld? Milyen elrendezés a leghatékonyabb? Hogyan a fenébe építsek opt-in listát? Annyi mindent kell figyelembe venni egy e-mail marketingkampány létrehozásakor, hogy nehéz lehet tudni, hol kezdjük. Használja az ebben a cikkben található tippeket, és pillanatok alatt beindulhat.

 

Az ünnepek alatt minimalizálja a hagyományos e-mail marketingtevékenységeket. Az ügyfelek a családdal és a barátokkal vannak elfoglalva, és kevésbé valószínű, hogy figyelnek az üzleti e-mailekre. Így jóval nagyobb az esélye annak, hogy a spam-dobozban landol, ami hosszabb távon kihathat az eredményére. Ez alól a legfőbb kivételt a közvetlenül az ünnepi tevékenységekhez kapcsolódó vállalkozások jelentenék. Egyébként adjon magának egy kis pihenőt, és élvezze ki a saját pihenőidejét. Az üzlet egy-két napon belül újra sínen lesz.

 

Lassan építse fel a kapcsolati listáját. Kezdje azokkal, akik már értékelték, amit kínál, majd lépjen tovább azokra a területekre, ahol le tudja kötni az érdeklődőket. Eltarthat egy ideig, amíg kiválasztja, hogy kiknek kell megkapnia az e-mailjeit, de a végén megéri, hogy megbízható kapcsolatlistát építsen ki.

 

Próbálja ki az A/B tesztelést a tárgysoroknál. Ehhez egyszerűen válasszon ki egy e-mailt, majd küldje el levelezőlistája egyik felének egy tárgysorral, a másik felének pedig egy másik tárgysorral. Látni fogja, hogy mely tárgysorok ösztönzik az embereket az e-mailjei megnyitására, és melyeket érdemes elkerülnie.

 

E-mailje kidolgozásakor vegye figyelembe, hogy a legtöbb e-mail-olvasó szoftverben mekkora az előnézeti ablak. Ha az e-mailje jóval meghaladja ennek az előnézeti ablaktáblának a méretét, bölcs dolog azonnal szerkeszteni. Sokan kizárólag ebben az előnézeti ablaktáblában olvassák az e-maileket. Azokat az információkat, amelyek kívül esnek a nagyságrendjén, az olvasó esetleg egyáltalán nem is látja.

 

Ahhoz, hogy az e-mail marketing segítségével bizalmat építsen a vállalatába és termékeibe, kerülje el, hogy e-mailjei trükkökké váljanak. Ne rontsa le az imázsának professzionalizmusát olyan irritáló taktikákkal, mint például a csupa nagybetűvel való írás vagy az olyan szimbólumok beépítése, mint pénzjelek. A legfontosabb, hogy soha ne beszéljen lekezelően az ügyfeleivel, és ne tegyen durván eltúlzott ígéreteket a termékeivel kapcsolatban.

 

Amikor e-mail marketingkampányt indít, fontos, hogy tudja, ki a célközönsége. A piaci résre vonatkozó megfelelő kutatás segít meghatározni a célközönséget, és ezután hatékony e-mail marketingkampányt építhet. A megfelelő ügyfelek megcélzása kulcsfontosságú a sikerhez.

 

Az e-mail marketing erőfeszítései akkor hozzák a legjobb eredményeket, ha összehangolja azokat a marketingkampánya többi részével. Ne dolgozzon önmaga ellen azzal, hogy szükségtelenül megkettőzi erőfeszítéseit több különböző marketingcsatornán. Győződjön meg róla, hogy az e-mail, a közösségi média és a hagyományos helyszínek használata mind úgy van kialakítva, hogy jól működjön együtt.

 

Ne korlátozza magát csak az e-mail marketingre. Ahogy azonosítja az Önben bízó törzsvendégkörét, nézzen utána, hogy telefonszámokat és fizikai címeket tud-e szerezni. Építse ki kapcsolatait azáltal, hogy a hűséges törzsközönségével való kommunikációt kibővíti, és az e-mail mellett ezeken a médiumokon keresztül is felveszi velük a kapcsolatot.

 

Amikor az emberek feliratkoznak az e-mail marketinglistájára, előre tudatni kell velük, hogy mire számíthatnak. Mondja el a feliratkozóknak, milyen gyakran számíthatnak arra, hogy hallanak Önről, és milyen típusú közleményeket fog küldeni nekik. Ha számítanak az Ön által küldött levelek mennyiségére, kisebb valószínűséggel lesznek frusztráltak és iratkoznak le.

 

Számos kérdésére megtalálta itt a választ, így fogadja el a tanultakat, és valósítsa meg azokat egy sikeres e-mail marketingkampányban. Ha további kérdései vannak, cikkek, blogok és fórumok olvasásával folytathatja a tanulást, soha ne hagyja abba a tudás keresését.

A bejegyzés trackback címe:

https://videokartyawebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr8916738418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása