Érdekes videókártya webáruház akció cikk

videokártya webáruház akció - online marketing

videokártya webáruház akció - online marketing

Hogyan válhatsz videómarketing szakértővé? Itt elolvashatod!

2021. augusztus 17. - Kyocera Nyomtatók Global Union

Hogyan válhatsz videómarketing szakértővé? Itt elolvashatod!

 

Ahhoz, hogy lépést tarts a világban zajló versennyel, számos marketingtechnikát kell alkalmaznod. Egyes vállalkozások az internetes marketinget, mások az affiliate marketinget vagy akár a hálózati marketinget választják. Van egy másik technika is, amely ugyanolyan hasznos lehet, az úgynevezett videómarketing, és ebben a cikkben megtudhatod, hogyan használhatod ki a videómarketing erejét.

 

Az első dolog, amit a videómarketinggel kapcsolatban tenned kell az, hogy kipróbálod. Minél többet kísérletezel, annál jobbak lesznek az eredményeid. Próbálj ki mindent, ami eszedbe jut, és aztán találd ki, mi működik és mi nem. Ez a legjobb módja annak, hogy a videómarketing sikeres legyen.

 

Kérd meg az ügyfeleidet, hogy készítsenek saját videókat. Szervezhetsz például versenyt, és megkérheted az ügyfeleket, hogy filmezzék le magukat, miközben a termékeidet használják. A legjobb videókat jutalmazd meg egy érdekes díjjal, a beküldött videókat pedig használd fel promóciós anyagként a közösségi média marketingkampányodhoz és a weboldaladhoz.

 

Használj fel más embereket, például vendégelőadókat a webhelyeden és a videóidban. Bármennyire is érdekes, a nézők igazán értékelni fogják, ha egy friss, új arcot látnak. Ügyelj arra, hogy bárki is szerepeljen a videóidban, tükrözze azt az üzenetet, amelyet a nézőidnek szeretnél közvetíteni.

 

A videóidban szerepeltetned kell a weboldalaid képernyőképeit. Ez segíteni fogja a nézőket a webhelyén való navigálásban. A képernyőképek az oktatóvideókban is értékesek. Mentsd el a képernyőkép másolatát, majd egy szerkesztőprogrammal add hozzá a videódhoz.

 

Ne hanyagold el a videód hangját sem. Be kell fektetned egy minőségi mikrofonba, ha saját magadat szeretnéd rögzíteni. Ha a termék bemutatása közben akarsz beszélni odakint, szerezz be egy mikrofont. Ne habozz lágy zenét használni, ha némi csend van a videóban.

 

A gyártási érték nem a jó videó kulcsa. Nincs szükség professzionális felszerelésre, amíg a kép kiegyensúlyozott és fókuszált. Nem igazán van szükség díszes forgatókönyvre sem, és nem is szükséges a hatalmas önbizalom. Csak légy önmagad, és beszélj a kamerába. Valójában erre talán nincs is szükség. Bizonyos esetekben egy diavetítés vagy egy képernyőkép is átadhatja az üzenetet.

 

Állíts össze néhány kreditpontot a videóihoz. Adj címet a videóidnak, sorold fel azoknak az embereknek a nevét, akik szerepelnek a videóidban, vagy akik segítettek neked, és természetesen adj meg néhány részletet a videókban szereplő termékekről. Feltétlenül adj hozzá egy linket a fő webhelyedre, és bátorítsd a nézőket, hogy további információkért látogassanak el oda.

 

Előfordulhat például, hogy visszajelzést kapsz az ügyfelektől, hogy nem értik valamelyik terméked egy bizonyos aspektusát vagy használati követelményét. Egy lépésről-lépésre magyarázó videó tökéletes módja annak, hogy foglalkozz a az aggályaikkal. Mind meglévő, mind leendő ügyfeleid problémáit meg fogod oldani.

 

Ha több alkalmazottad vagy kollégád van, bátorítsd őket, hogy vegyenek részt a videomarketing-projektben. Keress valakit, aki jól érzi magát a kamera előtt, sokat mosolyog, jól öltözködik és érthetően beszél. Több alkalmazott is alkalmas lehet a feladatra; használj ki mindenkit, aki hajlandó rá.

 

A vírusvideó nem úgy jön létre, hogy egyszerűen felteszel egy videót a YouTube-ra. A weboldaladon, a szeretteidnek küldött e-maileken és a közösségi médiaoldalakon keresztül kell forgalmaznod. Ezáltal az embereket fel fogja hívni arra, hogy megnézzék a videódat, különben meg kell várnod, hogy az emberek véletlenül rábukkanjanak.

 

Az összes többi marketingtechnika a maga nemében nagyszerű, de nem érnek fel ahhoz, amit a videómarketing nyújtani tud. A videómarketing olyan sikerszintet ad hozzá, amelyet semmi sem tud felülmúlni. Ez a cikk tele volt videómarketing információkkal, használd fel, hogy nagyobb erőt adj vállalkozásodnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://videokartyawebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr6616662812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása