Érdekes videókártya webáruház akció cikk

videokártya webáruház akció - online marketing

videokártya webáruház akció - online marketing

Érdekes stratégiák a laptopokkal kapcsolatban, amiket megtanulhatsz!

2021. május 17. - Kyocera Nyomtatók Global Union

Érdekes stratégiák a laptopokkal kapcsolatban, amiket megtanulhatsz!

 

A laptop emberek milliói számára jelent mobil, kényelmes számítási lehetőséget. Ha éppen a megfelelő laptopot szeretnéd megvásárolni, előbb meg kell tanulnod néhány dolgot, és okos vásárlónak kell lenned. Olvass tovább, hogy megtudd azokat a tippeket, amelyek segíthetnek megszerezni azt a laptopot, amire szükséged van.

Vásárolj kisebb képernyővel rendelkező laptopot, ha nem szándékozol játékra vagy filmnézésre használni a számítógépet. Ezeknek a számítógépeknek a kijelzői gyakran sokkal kisebb felbontást kínálnak, de olcsóbbak és hordozhatóbbak. A tizenöt hüvelykes monitorok a középkategóriába tartoznak, és meg kell adniuk a szükséges felbontást.

Ha online vásárolsz laptopot, ne fizessen felárat a termelékenységi szoftverekért vagy a szövegszerkesztésért. Előfordulhat, hogy a végén teljes árat kell fizetned ezekért a programokért. Egy olcsóbb kiskereskedőtől is vásárolhatsz szoftvert, és percek alatt telepítheted magad. Könnyen megtakaríthatsz 20-30%-ot, vagy akár többet is.

Amikor új laptopot vásárolsz, kérdezd meg, hogy van-e lehetőséged elcserélni a régi számítógépedet. Sok gyártó lehetővé teszi ezt, és ezzel ezer forintot is megspórolhat az új laptop vásárlásakor. A régi laptopot gyakran felújítják és továbbértékesítik, így kevesebb hulladék kerül a hulladéklerakókba.

Hasonlítsd össze a különböző laptopoknál rendelkezésre álló lehetőségeket. Nézd meg, melyek azok, amelyek USB-porttal, HDMI-porttal és SD-nyílással rendelkeznek. Az USB 3.0 port gyorsabbá teszi a számítógép működését. A HDMI-port lehetővé teszi, hogy a laptopot a televízióhoz csatlakoztasd. Az SD-kártya könnyen kivehető tárolókártyát biztosít a digitális fényképek számára.

Amikor laptopot vásárolsz, határozd meg, hogy milyen konfigurációt szeretnél. Vásárolhatsz előre konfigurált laptopot, vagy testre szabhatod a számítógépet a saját specifikációiddal. Az előre konfigurált laptop megvásárlása költséghatékonyabb, de ha testre szeretnéd szabni a laptopot, akkor pontosan azt tudod, amit szeretnél.

Azok számára, akik sok multitaskingot végeznek, akkor a RAM fontos jellemzője a laptopjuknak. A legolcsóbb laptopokban kevesebb RAM lesz, mint a drágább modellekben. A csúcskategóriás alkalmazásokhoz, a játékhoz és a többfeladatos munkavégzéshez a nagy mennyiségű RAM-mal rendelkező számítógép szükségszerűség lesz, nem pedig opció.

Ha a minőség fontos a laptopodnál, soha ne a legolcsóbb megoldásokat vedd meg a piacon. Ezek a kedvező árú számítógépek csábítóak lehetnek, de jellemzően olcsóbb anyagokból és belépő szintű elektronikából készülnek. Elég gyorsan elavulnak, és hajlamosabbak arra, hogy az első egy-két év során tönkremenjenek.

Ha nem sokat törődsz az akkumulátor élettartamával, fontold meg egy használt laptop online vásárlását. Sőt, ha valóban érdekel az akkumulátor élettartama, akkor akár egy teljesen új akkumulátort is vásárolhatsz, és máris készen állsz. A használt laptopok nagyon jól működnek, ráadásul az ár mindig megfelelő!

Tudd meg, milyen garanciát kínálnak a leendő laptopodhoz. Nézd meg, milyen garanciát kínál a gyártó, mennyi ideig tart, és kiterjed-e a szoftver- és hardverproblémákra. Legalább egy év garanciát kell biztosítani. Az olcsóbb modellek közül soknak 90 napos garanciája van, ezért fontold meg, hogy egy olcsóbb számítógépért érdemes-e fizetni a szervizelésért és az alkatrészek cseréjéért.

Ahhoz, hogy kedvenc alkalmazásaid könnyen megtalálhatók és használhatók legyenek laptopodon, tűzd a megfelelő parancsikonokat a tálcádra. Lépj a Start menübe, és keresd meg annak a programnak a parancsikonját, amelyet fel szeretnél tűzni. Kattints a jobb gombbal erre a parancsikonra, és válaszd a "Pin to Taskbar" (Feladatsávra tűzni) lehetőséget. Az ikon állandóan meg fog jelenni közvetlenül a Start gomb jobb oldalán.

A laptopok nagyban megkönnyíthetik az életedet. Ne csak egy laptopot vásárolj, hanem olyat, amelyik megfelel az igényeidnek. Ezért érdemes minél több ismeretet szerezni, hogy megalapozott döntést hozzon. A fenti tippek nagy segítséget nyújtanak a tökéletes laptop megtalálásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://videokartyawebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr7816564020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása