Érdekes videókártya webáruház akció cikk

videokártya webáruház akció - online marketing

videokártya webáruház akció - online marketing

Ötletek egy dinamikus irodaszer cikk marketing stratégiához

2021. április 15. - Kyocera Nyomtatók Global Union

Ötletek egy dinamikus irodaszer cikk marketing stratégiához

Ez a cikk felvázolja az irodaszer cikk marketing forgalmazásának és az interneten való láthatóságának számos módját.

Változtassa meg írása nyelvét, és kommunikáljon mindenkivel, függetlenül az iskolai végzettségtől. Amikor valami technikai bonyodalommal járó dolog népszerűsítésén dolgozik, ne felejtse el megbeszélni azokat. Ugyanakkor adjon meg elég általánosított magyarázatot, hogy a kevésbé technikai know-how-val rendelkező olvasók is követhessék. Ha mindenkit részletes magyarázattal szolgál, nagyobb tiszteletet szerez, és hitelességet biztosít Önnek a teljes közönség számára.

Legyen zökkenőmentes streamer. Minden cikknek cselekvési felhívást kell tartalmaznia. A cikknek közvetlenül a cselekvésre ösztönzésbe kell kerülnie anélkül, hogy olvasói felfognák, hogy megtörténik. Gyakorolja ezt addig, amíg ez természetes lesz számára.

Mondjon el egy személyes történetet. Az olvasók szeretnek többet megtudni egy cikk írójáról, így ha releváns személyes történetet tud beilleszteni a cikkébe, akkor tegye meg! Olvasói ezáltal úgy érzik, hogy nyitottabb feléjük.

A csábító címek létrehozásának megtanulása az irodaszer cikk marketingben kevéssé jártas, de fontos. Ugyanúgy, ahogy egy marketingcikk valódi célja egy termék vagy szolgáltatás hirdetése, a cím a cikk reklámja. A könyvtárban található hasonló cikkek címének megnézése arra utal, hogy mi a közös a területen. A cikkek címeit úgy kell kialakítani, hogy kiemelkedjenek az adott címből.

Kreatív cím birtoklása elősegíti a cikk elérését és felhívja a potenciális olvasó figyelmét. A cikkmarketingben nagy előnyt jelenthet az a cím, amely elgondolkodtatja, nevetni fog, vagy más módon érdeklődést vált ki. A cím helyes használata javíthatja a cikkeket.

A benyújtás előtt győződjön meg arról, hogy cikkei megfelelően vannak-e megírva. Megfelelő nyelvtannal és helyesírással kell rendelkezniük. Próbáljon kerülni egy csomó felkiáltójelet, ezeket csak takarékosan szabad kötetlen kiabálásra és haragra használni; hagyja őket a szakmai írás mellett, hacsak egy vállalatnak nincs neve nagybetűvel.
Amikor termékismertető cikket ír, döntse el a termék legjobb tulajdonságait, és nyissa meg vele a cikkét. Ha teheti, tegye bele a cikk címébe. Az olvasó jobban érdeklődik és kíváncsi lesz, és fogékonyabb az ón által véleményezett termék megismerésére.

Győződjön meg arról, hogy cikkei megfelelően vannak-e formázva. Mielőtt beküldené valamelyik szolgáltatásba vagy könyvtárba, a legjobb, ha megbizonyosodik arról, hogy betartotta-e a formázási irányelveiket. Értesíteni fogják, hová kerüljön a html és a linkek a cikkében. Azt is megtudják, hányszor használhatók kulcsszavak.

Kövesse az Ön által használt cikkbeküldési webhelyek sajátos szabályait. Ezen webhelyek közül sok nem engedélyez közvetlen marketing linkeket. Egyesek elutasíthatják azokat a cikkeket is, amelyek közvetlen hirdetésként olvashatók. Kevés olyan frusztráló, mint egy cikk elutasítása a szabályok be nem tartása miatt.

Kutasson és értse meg, mit csinálnak a cikkmarketing kollégái. Ha meglátja, mi van még a cikkmarketing világában, akkor javíthatja saját tartalmait. Nézze meg, mit csinálnak a sikeres írók, amit nem, és próbálja meg beépíteni a munkájába. Mindig van valami új tanulni.

Használjon horgonyszöveges linkeket a korábban közzétett kapcsolódó tartalmakhoz. A keresőmotorok imádják a bejövő linkeket, így ezeknek a linkeknek a használata segít a rangsorban. Vigyázzon, hogy ne vigye túlzásba.

Mindig adja meg olvasóinak a legjobb minőségű tartalmat. Az irodaszer cikkmarketing sikere ezen múlik. Ahelyett, hogy megpróbálna egy csomó rosszul megírt, tartalom szempontjából könnyed cikket előteremteni, próbálja meg magával ragadni a címeket, és kreatív és hasznos információkkal válaszoljon rájuk a cikkekben.

Minden cikkhez, amelyet cikkmarketinggel kíván népszerűsíteni, próbáljon meg 30 cikket írni releváns kulcsszavak segítségével. Vigye cikkét arra a pontra, hogy 30 cikket készítsen egy nap alatt. Ez azt jelenti, hogy 5 társult terméket hirdethet és 150 cikket tartalmazhat az internetről, mindezt egy ötnapos hét alatt.

Készítsen napi rutint a cikkek marketingterveihez, és tartsa ehhez magát. A cikkmarketing szépsége, hogy segít egy olyan vállalkozás felépítésében, amely egyedül az öné. Nincs főnök, aki ön felett áll.
Csak a top 10 cikkmarketing webhelyen küldje el cikkeit. Ez adja a legtöbb durranást. Ezek a könyvtárak adják a lehető legnagyobb forgalmat a linkjeiről. Ezen oldalakról is a legnagyobb forgalmat fogja elérni. A webhelytulajdonosok ezeken a webhelyeken is keresnek tartalmat saját webhelyeikhez.

Használjon plug-ineket a facebook-oldalához, hogy automatizálja a blog hírcsatornájának az oldalra történő behúzását. Sokan nem akarnak elmenni a facebookról, hacsak nem kapnak rá okot. Csak egy cikkre mutató link feltöltése nem lehet elég csalogatás ahhoz, hogy rákattintsanak. Ha a tartalma eljut a facebook-ra, elősegíti az olvasóközönség fejlesztését, ráadásul barátainak még könnyebbé válik a tartalom megosztása.

Mint olvasta, egy irodaszer cikk marketingje nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnhet. Ha egy cikket megfelelően forgalmaz, akkor még növelheti hitelességét íróként.

Ha azt szeretnénk, hogy cikkünk valóban feltűnjön az interneten, az előző tippek alapján maximalizálják a piacképességet. Mire vár ... kezdje el ma!

A bejegyzés trackback címe:

https://videokartyawebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr7016502460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása