Érdekes videókártya webáruház akció cikk

videokártya webáruház akció - online marketing

videokártya webáruház akció - online marketing

Online Marketing

2020. október 16. - Kyocera Nyomtatók Global Union

Szövegírás (Web, SEO, Blog, PR Cikk)

Egy figyelemfelkeltő marketing szöveg olyan, mint egy bújtatott sales tevékenység. Lényege, hogy eladja a termékedet/szolgáltatásodat. Nyert ügyed van akkor, ha erre a felhasználóid nem jönnek rá, mégis tudat alatt megragad a gondolatukban az a pár sor vagy szlogen, ami a márkádhoz köthető. Bemutatja azt a megoldást, amelyet terméked vagy szolgáltatásod kínál. Marketing szövegírással segítem, hogy minél több vásárlód érkezzen az oldaladra.

Social Media Management

Manapság elengedhetetlen, hogy minél több online platformon jelen légy, lehetőleg összehangolt online kommunikációval és arculattal. Segítek egy olyan egységes megjelenést kialakítani, amelyről könnyen beazonosítják cégedet vagy márkádat a Facebook-on, Instagram-on, Linkedin-en vagy egyéb social platformon. Hosszútávon az a cél, hogy 1-1 bejegyzésedről, hirdetésedről azonnal be tudjanak azonosítani, és kialakítsunk egy aktív követő tábort.

Facebook & Instagram PPC Hirdetés

A Social Media jelenlét egyik alapja a fizetett Facebook/Instagram/Linkedin hirdetések, hogy minél több emberhez eljuthasson célzottan a terméked/ szolgáltatásod.  Ezen platformok segítségével az ország közel háromnegyedét közvetlenül el tudod érni egy-egy nekik szóló ajánlattal, így kifejezetten azoknak az embereknek jelenítheted meg a hirdetésed, akiket tényleg érdekel a terméked/ szolgáltatásod.

Weboldal Tervezés

Weboldal tervezés, és készítés során a fő cél, hogy olyan oldalt hozzunk létre, ami elősegíti az értékesítést (leadeket generál). Weboldaladat a legújabb nemzetközi trendek alapján készítjük el, ügyelve arra, hogy el legyen látva a megfelelő mérőkódokkal és funkciókkal, így lekövetve az online értékesítés menetét. A WordPress alapú weboldalak a specialitásunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://videokartyawebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr7016241544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása