Érdekes videókártya webáruház akció cikk

videokártya webáruház akció - online marketing

videokártya webáruház akció - online marketing

Videokártya

2020. szeptember 23. - Kyocera Nyomtatók Global Union

Videokártya

(407 termék találat)

A videokártyáról:

A videokártya a számítógép azon része, ami a monitor számára megjeleníthető adatokat állít elő. Nevezik még monitorvezérlő-nek, videovezérlőnek, VGA kártyának. A monitoron megjelenő kép minősége egyaránt függ a videokártyától (néhány alaplapba be van építve -integrálva van) és a monitortól. A videokártya saját memóriával és grafikus processzorral rendelkezik. Minél több a videokártya saját memóriája, és minél gyorsabb a grafikus processzora, általában annál szebb, élvezetesebb látványt nyújtanak a részletes grafikával készült programok. 

Meg kell jegyezni, hogy a számítógép processzora is befolyásolja a  grafikai élményt, mivel egy gyengébb processzor, ha nem tudja tartani a lépést a videokártya sebességével, akkor a videoártyánk várakozni fog a processzor számításaira, így nem tudjuk kihasználni a videokártya adottságait.

Elérkezett az idő, hogy összevessük az Nvidia és az AMD legkedveltebb videokártyáit és megmutassuk a meztelen valóságot.

Szám szerint három zöld és két vörös kártya lépett a ringbe, hogy sistergő áramkörökkel egymásnak feszüljenek. Persze nem véletlen a teszt időzítése, hiszen a héten egy jó kis videokártya akciónk van ingyenes szállítással megspékelve, de talán nem haragszik meg ránk senki, ha megmutatjuk, hogy ha ezt vagy azt a sorozatot választja, akkor nagyjából mit fog kapni a pénzéért.

Tesztkonfignak egy olyan gépet választottunk, ami jó erőben van, de manapság már teljes átlagos, i5-6500 proci mellé bekerült 16GB DDR4 memória,240GB SSD, jobbfajta táp és az egyik legnépszerűbb alaplap, hogy az átlag Felhasználók átlagos igényei szerint hasonlíthassuk össze a kártyákat. 

 

Beépített memória: 8192 MB, Chipset típus: AMD Radeon RX480, DirectX kompatibilitás: DirectX 12, DisplayPort kimenet: 2, DVI-D kimenet: 1, Foglalat: PCI-E 16x 3.0, Fogyasztás max.: 150 W, GPU órajel: 1303, HDMI kimenet: 2, Hűtés típus: Twin Frozr VI, Mélység: 276 mm, Memória órajel: 8000 MHz, Memória sávszélesség: 256 bit, Memória típus: GDDR 5, Open GL támogatás: 4.5, Táp csatlakozó: 8 pin

A bejegyzés trackback címe:

https://videokartyawebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr9616211782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása