Érdekes videókártya webáruház akció cikk

videokártya webáruház akció - online marketing

videokártya webáruház akció - online marketing

Hol van videókártya webáruház akció

2017. december 01. - Kyocera Nyomtatók Global Union

Videókártya webáruház akció a Hardvergalaxisnál

 

Hogyan válasszunk magunknak videókártyát? A hardvergalaxis.hu videókártya vásárlási tanácsai:

Először is tisztázzuk valójában mi a grafikus kártya (videókártya)? Mi a szerepe?

 

  • A videókártya számítógépünk egyik fontos összetevője, számítógépünk megjelenítéséért felelős. Feladata közé tartozik, hogy a számítógépünkből érkező jeleket feldolgozza, átalakítsa, és egy megjelenítő eszköz felé anlóg jellé formálja. A megjelenítő egység lehet monitor (LCD, LED, vagy a régebbi crt), HDTV, kivetítő stb.
  • A videókártya típusa szerint lehet:    -integrált (dedikált)

-bővítőkártyás

  • Az integrálttal sok dolgunk nincs, ezt „készen” kapjuk a számítógépünkkel, rajta van az alaplapon, cserélni nem lehet.
  • Bővebben a bővítős kártyákról tudunk beszélni, hisz ezt cserélhetjük igényünk és pénztárcánk szerint.
  • Kártya foglalat szerint 2017-ben már csak PCIe csatlakozású videókártyákkal találkozunk, az előd AGP már csak jóval korábbi gépekben található.
  • A videókártyában található chip gyártója általában :    -nVidia

                            -AMD (amióta a Radeon Ati-t megvette)

  • Tulajdonképpen csak e két nagy chip gyártó termékei közül választhatunk, és itt megint csak a pénztárcánk hat szab határt, mindkét chip gyártó terméke kiváló.
  • A videókártyák gyártói szintén nagy multú cégek, a teljesség igénye nélkül egy pár gyártót emelnénk ki:    -ASUS-msi-Gygabyte

 

videókártya webáruház akció hardvergalaxis

  • Sajnos gépünknek ez a részegysége az egyik legjobban sebezhető gyenge pont, hiszen a technológiák folyamatosan fejlődnek, újabbnál újabb játékok jönnek ki és ha lépést akarunk tartani a technikai fejlődéssel, valamint a legfrissebb játékokkal szeretnénk foglalkozni, akkor bizony készülhetünk rá, hogy 2-3 évente cserélni szükséges a videókártyánkat.
  • Videókártya vásárláskor fontos  a videó vezérlőn található memória mennyisége, valamint a hűtés milyensége. Hiszen ha a grafikus kártyánkat komolyabb feladatokra szánjuk (grafikus tervezés, 3D renderelés, komolyabb számítást igénylő játékok), akkor nem mindegy mennyire melegszik a kártyánk.
  • Összegezve: tehát nem könnyű meghozni a döntést, de ha sikerült és a pénztárcánk is bírja, akkor sem érdemes a világ összes pénzét videókártyára költenünk, hiszen jövőre jönnek az újak, a frissek és kezdődhet minden elölről!
  • Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, szívesen várunk a videókártya webáruház akció weboldalunkon ahol csemegézhetsz a bősége videókártya kínálatunkból!

 

Ezzel a cikkel az a célunk, hogy használjuk az online marketing eszközeit webáruházunk népszerűsítésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://videokartyawebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr6313409799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása