Érdekes videókártya webáruház akció cikk

videokártya webáruház akció - online marketing

videokártya webáruház akció - online marketing

Nehéz egy email marketing üzenet létrehozása? Próbálja ki ezeket az ötleteket!

2021. október 21. - Kyocera Nyomtatók Global Union

Nehéz egy email marketing üzenet létrehozása? Próbálja ki ezeket az ötleteket!

 

Egy nagyszerű módja annak, hogy sikerre vigye bármelyik weboldalát, amelynek létrehozásán gondolkodik, vagy amelyet már létrehozott, az, hogy belevág az e-mail marketingbe. Szeretné, ha ez az eszköz az Ön rendelkezésére állna, hogy különböző módszerekkel érje el azt a sikert, amit egy nap remél.

Vegye rá a közönségét, hogy segítsen a terjeszkedésben. Miután összegyűjtött néhány olvasót, próbálja meg rávenni őket, hogy adják tovább a jó híreket Önről másoknak. Érdemes beágyazni egy feliratkozási linket az e-mailjeibe. Ha az ügyfelei továbbítják az e-maileit a barátainak, akkor ezeket a barátait is érdekelhetik az Ön ajánlatai. Ez segíthet abban, hogy organikusan növelje olvasói számát.

Ahhoz, hogy az emberek feliratkozzanak és engedélyt adjanak arra, hogy e-mail marketingüzeneteket küldjön nekik, ajánljon fel valamilyen ösztönzőt. Ajánljon kedvezményt vagy kupont valamelyik termékére vagy szolgáltatására. Csatoljon hozzá egy könyvet vagy hírlevelet az Ön szakterületéről vagy piacáról. Adjon valamit az érdeklődőnek cserébe a postaládájához való hozzáférésért.

Ha e-mail kampányba kezd, nem lehet alábecsülni azt a tényt, hogy engedélyre van szüksége ahhoz, hogy e-maileket küldjön az embereknek. Ha nem adja meg, elszaporodnak a panaszok, hogy spammeli az embereket, és emiatt elveszítheti ügyfeleit.

Győződjön meg róla, hogy minden olyan ügyféltől engedélyt kap, akinek e-mailben levelet küld. Ha ezt elmulasztja, azzal lerombolja meglévő ügyfelei bizalmát, és negatív szájpropagandát generál. Bizonyos internetszolgáltatók feketelistára teszik Önt, ami árt marketingtevékenységének és végső soron vállalkozásának is.

Fejlesszen ki olyan tartalmat, amely érdekes és informatív az ügyfélkör számára. Az üzenet legyen magával ragadó, és ne legyen tele száraz, unalmas tartalommal. A címzettek nagyobb valószínűséggel olvassák végig, ha nem túl hosszú. Ahogy látják, hogy a tartalma releváns, a hírneve növekedni fog.

Tegye egyszerűvé a leiratkozást. Tegye jól láthatóvá a leiratkozási linket az e-mailben, amely lehetővé teszi, hogy valaki ne kapjon többé e-mail marketinget. Így kisebb eséllyel kaphat feljelentést spamküldésért. Továbbá, ha valaki leiratkozott, ne kövesse el azt a hibát, hogy továbbra is küld neki e-mailt: ez valószínűleg panaszt fog okozni.

A spammerként való azonosításból eredő bonyodalmak elkerülése érdekében előzetesen értesítse internetszolgáltatóját e-mail marketingszándékáról. Ha egy elégedetlen olvasó valaha is feljelenti Önt, akkor ezzel tájékoztatja internetszolgáltatóját arról, hogy marketingtevékenységei jogszerűek. Az internetszolgáltatója esetleg egy olyan frissített fiókot is javasolhat, amely megkönnyíti az e-mail marketingtevékenységét.

Állítson fel néhány elvárást a címzettek számára, amikor feliratkoznak az e-mail kampányára. A feliratkozás után azonnal kapjanak egy megerősítő e-mailt, amely kiemeli, hogy mit kaphatnak a feliratkozás után. Ez segíthet abban, hogy nagyszerű ügyfélkapcsolatokat építsen ki, és segíthet elkerülni a panaszokat, amelyek abból erednek, hogy a címzettek nem voltak tisztában azzal, hogy mit kapnak.

Ahelyett, hogy levelezőlistát vásárolna vagy bérelne, inkább építse fel a sajátját az alapoktól kezdve. Ezt megteheti úgy, hogy opt-in űrlapokat helyez el a weboldalán, névjegykártyákat gyűjt össze a kongresszusokon vagy más iparági rendezvényeken, és arra ösztönzi a feliratkozókat, hogy osszák meg az e-mailjeit másokkal, ami még több feliratkozót gyűjthet.

Helyezzen el fontos szövegeket és cselekvésre való felhívásokat az e-mailjei képeinek bal oldalán. Tanulmányok kimutatták, hogy az ügyfelek erősebben reagálnak a hirdetésekben a képek bal oldalára írt szövegre. A követésre hívó linkeket a képek mellett, és nem alattuk kell elhelyezni, hogy a legjobban megragadják az ügyfelek figyelmét.

A ma tanult információk felhasználásával most már elkezdheti az e-mailen keresztüli marketinget, és ezt olyan módon teheti, amely segíthet a sikerben. Csak győződjön meg róla, hogy mindig alkalmazza magát, ha pozitív marad és alkalmazza magát, akkor természetesen sikereket ér el valami olyasmivel, mint az e-mail marketing.

A bejegyzés trackback címe:

https://videokartyawebaruhazakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr716730526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása